Muuta

Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä myös seuraavin tavoin :

 

 

Auton vuokraus

9-20-paikkaiset pienoisbussit : tarvitsevat joko D1-ajokortin ( 9-16 hlö ) tai D-kortin ( yli16 hlö ). Busseja vuokraamme vain sellaisille henkilöille joilla on todistettavasti ajokokemusta. Kaikki bussit ovat hyvätasoisia mm.ilmastointi yms.Kuljettajalla täytyy olla digikortti ajopiirturiin sekä ammattipätevyyskoulutukset hoidettuna.

Isot bussit : täysturistibusseja emme vuokraa pääsääntöisesti ulkopuolisille.
Vuokraus hinnat : sovitaan kertakohtaisesti.
Kysy lisää : Mika / 0400 - 747056
 

 

Huoltotyöt

Tallilamme onnistuu myös pesut ja pienet huollot ja korjaukset mutta niistä on sovittava ehdottomasti etukäteen. Käytössämme on nosturi myös raskaalle kalustolle. Öljyä, polttimoita, hihnoja linja-autoihin, jarrun osia, ilmatyynyjä yms. "ensihoitotarvikkeita" pidetään varastossa jonkin verran eli ota yhteyttä jos apua tarvitset.

Myös raskaankaluston ilmastointilaitteiden huollot ja korjaukset onnistuvat ja ko.laitteisiin löytyy jonkin verran vara-osia. Lisäksi myymme, korjaamme ja huollamme Webasto sekä Eberspächer lämmittimiä joihin meillä on olemassa testerit. Myymme ja asennamme myös Smart Start alkolukkoja jonka valtuutettu asentamo olemme.

Petri /  0400-225068

korjaamo@mniskanen.fi 
 

 

Myytävää kalustoa

Poistamme / vaihdamme kalustoamme kokoajan eli vaihtoon menevää kalustoa kannattaa kysyä sillä kaikki automme ovat hyväkuntoisia vaikka vaihto "häämöttää".

Mika / 0400 - 747056