Laatulupaus

Laatulupaus / Mika K. Niskanen Oy

Joukkoliikennelain mukainen 48§ mukainen laatulupaus

 

 

1. Tarjottavat liikennepalvelut

Reittiliikennettä Ylä-Savossa joiden aikataulut saatavilla Oy Matkahuolto Ab:n ylläpitämässä valtakunnallisessa tietokannassa , www.matkahuolto.fi .

Tilausliikennettä Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä ja muualla Euroopassa.

Sopimusliikennettä tilaajana eri kunnat , kaupungit , yhteisöt ja yritykset

Taksiliikennettä asemapaikkana Iisalmen kaupunki.

Tuotamme myös valmismatkapaketteja ja olemme rekisteröity matkanjärjestäjä ( 4011/03/Mj )
 

 

2. Palveluista ja niiden muuttumisesta tiedottaminen

Reittiliikenteen muutoksista ilmoitetaan Oy Matkahuolto Ab:n ylläpitämässä tietokannassa.

Tilaus- ja sopimusliikenteen sekä valmismatkapakettien muutoksista tiedotetaan yhdessä asiakkaan kanssa muutoksien vaatimalla tavalla
 

 

3. Käytössä olevat liput ja niiden hinnat

Matkalippujen hinnat määräytyvät Oy Matkahuolto Ab:n hinnoittelun mukaisesti.

Linja- ja ostoliikenteessä  kaikki Matkahuollon myymät liput. Matkakortteja voidaan ladata busseissa käteisellä rahalla. Matkalipun voi ostaa myös linja-autoista.

Alennukset myönnämme matkahuolloin normien mukaisesti.

Taksiliikenteessä noudatetaan ELY-keskuksen vahvistamaa taksitaksaa.

 

 

4. Informaatio- ja lippujärjestelmät

Yhtiömme normaali toimistoaika on arkisin ma – pe 09.00 – 17.00 mutta äkillisten toimeksiantojen ja mahdollisten häiriötilanteiden vuoksi olemme luoneet päivystysjärjestelmän joka toimii kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.
 

 

5. Käytössä olevat ajoneuvot

Ajoneuvokalustomme koostuu yli 30:sta nykyaikaisesta henkilö- tai linja-autosta. Kuljetustehtävä suoritetaan ajoon parhaiten sopivalla kalustolla ottamalla huomioon mm. asiakkaan vaatima auton esteettömyys, pyörätuoli- ja paarivarustus tai tilausajovarusteet. Kaikissa autoissamme on turvavyöt ja alkolukko ,( poislukien vara-autot). Autokalustoamme huolletaan säännöllisesti joko omassa huoltokorjaamossamme tai ns. merkkikorjaamoilla. Kalustomme siisteyteen kiinnitetään myös erityistä huomiota ,jotta matkustaminen olisi mahdollisemman miellyttävää ja turvallista.
 

 

6. Asiakastyytyväisyyden mittaaminen

Asiakastyytyväisyys on toimintamme perusta ja erittäin tärkeä arvo. Sitä seurataan / siihen kiinnitetään huomioita jatkuvasti. Palautetta saadaan mm. suoraan asiakkailta tiedustelemalla, asiakkailta kuultuna, puhelimitse tai yrityksen nettisivujen ”palautetta” sivun kautta. Kaikenlaiseen palautteeseen reagoidaan mahdollisimman pikaisesti ja tarvittaviin korjaustoimenpiteisiin ryhdytään välittömästi jos epäkohtia ilmenee
 

 

7. Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimusten purku ja vahingonkorvaus

Valitukset käsitellään ja niihin vastataan asiaan kuuluvalla tavalla. Asian koskiessa vahingonkorvausta tai hinnan palautusta, asia tutkitaan aina tapauskohtaisesti ja korvauksen ollessa aiheellinen korvataan vahinko asiakkaan kanssa keskenään neuvoteltavalla tavalla. Valmismatkoissa / pakettimatkoissa noudatamme valmismatkalain ehtoja. Sopimukset sovitaan tai puretaan aina sopimusehdoissa erikseen mainitulla tavalla neuvottelevien osapuolten kesken. Varsinaisia vahinkoja varten meillä on hyvin kattava vakuutusturva, joka korvaa vahingot korvauskäytännön mukaisesti.
 

 

8. Vammaisten ja liikuntarajoitteisten matkustajien käytettävissä olevat palvelut

Huomattava osa pienoisbussikalustoamme on hyvin varustettu vammaisten ja liikuntarajoitteisten asiakkaiden palvelemiseen. Autot ovat joko matalalattiaisia tai ne on varustettu pyörätuolien nostamiseen tarkoitetulla nostimella. Yhtiöllä on käytössä myös paareja joilla voidaan suorittaa kiireettömiä paarikuljetuksia. Henkilökuntamme on hyvin osaavaa liikuntaesteisten asiakkaiden / ryhmien kanssa toimimiseen ja heidän avustamiseen. Reittiliikenteessä olevat bussimme eivät ole esteettömiä joten niissä ei ole erikoisvarusteita liikuntarajoitteisten henkilöiden tarvitsemien välineiden, esim. pyörätuolit, nostamista varten.
 

 

9. Henkilökunta ja omat arvomme

Henkilöstömme on osaavia, motivoituneita alan ammattilaisia jotka ovat tottuneet erilaisten asiakasryhmien kanssa hyvään palveluun. Yhtiömme arvoihin kuuluu henkilöstömme arvostamisen lisäksi työkykyä ylläpitävä ja sitä parantava / ennakoiva toiminta. Asiakkaan arvostaminen on toimintamme tärkeitä perusteita .Tähän pyritään laadukkaalla palvelulla , etsimällä uusia ideoita, pitäen toiminta  kannattavana ympäristö huomioon ottaen.


Mika Niskanen